Imobiliare

“Ne străduim să fim inventivi, receptivi și atenți la fiecare potențial client care caută să cumpere, să vândă sau să închirieze terenuri și imobile.”

Prime Time Property Development & Management (PD&M) se concentrează asupra alternativei celei mai eficiente pentru a asista pe partenerii noștri în toate fazele sensibile de elaborare a conceptului lor de afaceri pe piața românească în dezvoltare.

Prime Time PD&M va fi legătura între autăritățile locale și partenerii de afaceri, încorporând interesele dumneavoastră și reglementând aspectele tehnice, financiare și juridice.

Consultanță imobiliară

Prime Time Property Development & Management asigură pentru oricare din achizițiile dumneavoastră servicii specifice, facilitându-vă un proces lin printr-o investiție profitabilă.

Din serviciile noastre puteți alege:

 • Cercetarea pieții imobiliare,care identifică diverse plasamente pentru proprietatea dumneavoastră viitoare, clase de prețuri și situații de facto ale investiției;
 • Studiu legal și fiscal due-diligence pentru a conferi încheierii afacerii o garanție adecvată;
 • Activități post-achiziție legate de cumpărarea noii proprietăți.

Dezvoltare Imobiliară

Prime Time PD&M vă asigură schema completă pentru o derulare armonioasă proiectelor dumneavoastră:

 • Studiul urbanistic;
 • Studiul viabilității inclusiv studii tehnice, topografice și hidrotehnice;
 • Alte studii cerute de autorități pentru a obține aprobări.

Expertiza noastră va urmări interesele dumneavoastră, asigurând asistență tehnică și juridică, oferind management de selecție, bugete de construcție și preconstrucție.

 

  INFORMATII DE CONTACT

  Sibiu, str. Moldovei nr. 13

  Tel: +40 269 / 234647
  Fax: +40 269 / 234647
  Mobil: +40 726 634 416

  TOP